Шляхом Остапа Бендера

Службовою особою малого приватного підприємства “В...т”, яке зареєстроване у Мукачівському районі і займається оптовою торгівлею лісоматеріалів, мешканець Львівської області Володимир Б. не був. Однак у 2003 році він підробив рукописний текст і підписи на накладних та податкових накладних його директора і надав їх різним суб’єктам підприємницької діяльності.

 

У наступному році Володимир Б. повторив за такою схемою “операцію” з іншим приватним підприємством, але зареєстрованим вже в Ужгороді. Від імені директора ПП Рената К. підроблений текст та підпис поставив на банківських документах – чеках і платіжних дорученнях приватного підприємства, які в подальшому подав у Львівську філію АБ” Укоопспілка”, а також на 15 податкових накладних на суму понад 130 тисяч гривень, які надав одному з товариств з обмеженою відповідальністю, внаслідок чого останнє отримало право на відшкодування ПДВ з Державного бюджету;

Як виявили працівники податкової міліції ДПА у Закарпатській області, і у наступні роки Володимир Б. “активно працював”. Не маючи відношення до службових осіб приватного торгово-посередницького підприємства “Е”, що знаходиться у Чернівцях, використав фальшивки від імені його директора Василя З. за попереднім “призначенням”.

Тепер правоохоронцям доведеться з’ясувати, якої шкоди державі наніс новоявлений Остап Бендер за час такої “активної діяльності”. Адже відносно Володимира Б., в діях якого вбачаються ознаки злочинів, порушено кримінальну справу.

Відділ зв’язків з громадськістю, засобами масової інформації та масово-роз’яснювальної роботи ДПА в Закарпатській області

 

11 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів