2 січня на Закарпатті частково скасували відключення електроенергії — "Закарпаттяобленерго"

2 січня на Закарпатті частково скасували відключення електроенергії — "Закарпаттяобленерго"
Відключення електроенергії на Закарпатті 2 січня частково скасували. Інформацію про це опублікували на Facebook-сторінці "Закарпаттяобленерго".

 

У компанії повідомили про скасування стабілізаційних погодинних включень/відключень електроенергії у Закарпатській області до 16:00.

"Енергетики безперервно відновлюють зруйноване обладнання, ми з вами заощаджуємо, сприяє нам і тепла погода, бо нема потреби вмикати потужні електрообігрівачі", — повідомили в "Закарпаттяобленерго".

"Для того ж, щоб так було й надалі, щоб фахівці могли відновлювати пошкоджені електромережі, ми з вами повинні продовжувати заощаджувати електроенергію", — Вимикайте лампи, де вони не потрібні, включайте тільки вкрай необхідне електрообладнання, за можливості, максимально користуйтеся іншими джерелами енергії (приміром, підігріти воду на чай можна й на газу) тощо", — йдеться у повідомленні.

У компанії нагадали підприємцям про те, що Рада оборони області заборонила використання освітлення зовнішньої реклами, рекламних вивісок і підсвіток.

 

02 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів