На Закарпатті за добу затримали 12 чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Словаччини

На Закарпатті за добу затримали 12 чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Словаччини

 

На Закарпатті 7 січня затримали 12 чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно перетнути кордон зі Словаччиною. Одного з них затримали на словацькій стороні, — повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

За інформацією відомства, п'ятьох чоловіків зупинили за пів кілометра від кордону у районі села Паладь Комарівці Ужгородського району. "Прикордонники помітили підозрілий автомобіль іноземної реєстрації, у якому перебували п’ять чоловіків. Один з них не мав при собі жодних документів. Усі виявилися місцевими жителями та визнали, що мали намір залишити автівку і пішки перейти кордон поза пунктами пропуску", — йдеться у повідомленні.

Ще двох чоловіків призовного віку прикордонний наряд відділення Паладь Комарівці виявив вночі за кількасот метрів від держрубежу. Чоловіки подолали загороджувальний паркан та пробиралися до кордону чагарниками. Затримали їх на суміжній території у співпраці зі словацькими прикордонниками.

Одного чоловіка, місцевого жителя, затримали опівночі на цій же ділянці оперативники Чопського загону. "Під час його затримання правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл вгору", — йдеться у повідомленні. За декілька годин прикордонники відділення "Паладь Комарівці" у співпраці зі словацькими прикордонниками зупинили ще двох чоловіків призовного віку.

"Одного з них затримали за декілька десятків метрів від кордону, іншого – уже на словацькій стороні", — повідомили у Держприкордонслужбі.

Двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути держкордон, виявили військовослужбовці неподалік залізничної станції у районі села Забрідь. Двоє харків’ян рухалися в бік кордону за маршрутом, збереженим у мобільному телефоні. За спробу незаконного перетину державного кордону усіх чоловіків притягнуть до адміністративної відповідальності. Їх справи передадуть до суду.

 

08 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів