Богдан Андріїв: Коляда в Ужгороді додала всім настрою та відчуття єднання, адже ми всі – велика українська родина (ФОТО)

Богдан Андріїв: Коляда в Ужгороді додала всім настрою та відчуття єднання, адже ми всі – велика українська родина (ФОТО)
В Ужгороді відбулось колядування з благодійно-волонтерською метою.

 

Про це у мережі Фейсбук повідомив Ужгородський міський голова Богдан Андріїв:

"Коляда – це традиція. Традиція, яка передається із покоління у покоління. Тому, попри війну, колядуємо, підтримуємо українські культурні традиції, прославляємо народження Ісуса Христа з вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, з вірою у перемогу України.

Був дуже радий бачити вчора багато людей на «Різдвяній коляді» в Ужгороді – містян, гостей нашого міста. Чудове виконання закарпатських колядок та віншувань, українських щедрівок як місцевими колективами, так і артистами драмтеатру із Маріуполя – додало всім настрою у такі непрості часи, відчуття єднання, адже ми всі – єдина велика українська родина.

Концерт був благодійним: усі зібрані кошти – на підтримку наших військових, які захищають нашу державу, український народ, мову, культуру, традиції. Дякуємо захисникам, що можемо святкувати Різдво, можемо жити у своїй країні.

Христос рождається! Ще раз зі святами всіх!", – йдеться у дописі.

 

09 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів