Сучасний апарат тракційної терапії використовують у поліклініці Ужгорода (ВІДЕО)

Сучасний апарат тракційної терапії використовують у поліклініці Ужгорода (ВІДЕО)
Сучасний прилад для лікування спектру хвороб опорно-рухового апарту відтепер безкоштовно до послуг ужгородців та гостей обласног оцентру.

 

Тракційний стіл придбали за благодійні кошти, їх збирала американська спільнота у США. Це єдиний такий аппарат у державних, комунальних закладах Закарпаття. У міській поліклініці на БАМі його встановили місяць тому і з 1 січня почали використовувати.

Перші пацієнти діляться враженнями, а лікарі розповідають, що і як працює.

Ужгородка Пані Олександра страждала протрузійними болями унизу спини, турбувала зона і між лопатками. Про тракційний стіл досі не чула, порекомендували  знайомі - звернулася до лікаря, який направив на процедури. Наразі вже п’ята. 

Апарат тракційної терапії встановили в Ужгородській поліклініці і почали використовувати з 1 січня 2023 року. Понад сотня пацієнтів вже відчули перваги сучасного  лікування. Спектр діагнозів щодо опорно-рухового парату, яким показане лікування цим приладом – дуже широкий.

Від 10 хв і більше триває одна процедура, курс від 5 до 10 відвідувань - залежить від зони, діагнозу та паталогії.

Тракційний стіл - дорогавртісний,  понад 100 тисяч гривень. Придбали і встановили його у міській поліклініці за благодійні кошти. Аби безкоштовно пройти курс тракційної терпаії, треба взяти електронне направлення у сімейного лікаря до фізіотерапевта. Апаратне лікування проходить у 109 кабінеті – на 2-му поверсі міської поліклінки.

ТРК "Мукачево" (М-студіо)

 

29 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів