Вбудована чи окрема посудомийна машина: що вибрати

Вбудована чи окрема посудомийна машина: що вибрати

 

Завдяки сучасній побутовій техніці багато процесів стали майже непомітними. Наприклад, пральна машина працює ефективніше та в рази швидше, ніж ручне прання. А вбудована посудомийна машина самостійно перемиває гори посуду після застілля. В каталозі інтернет-магазину Store in UA представлені різні типи посудомийних машин. Щоб визначитися, який тип вибрати, потрібно дізнатися про всі особливості вбудованих та окремих пристроїв.

Переваги та недоліки окремих посудомийок

Серед головних переваг таких пристроїв – доступніша вартість. Але різницю не можна назвати надто критичною. Таку кухонну техніку можна встановити в будь-якому місці на кухні, за необхідності її легко транспортувати до місця ремонту або в іншу квартиру.

Але варто зупинити увагу і на недоліках окремих моделей. Серед них:

  • досить великі габарити (незручно для маленької квартири);

  • швидке забруднення поверхні;

  • можливі пошкодження корпусу;

  • небезпека для дітей.

Тому більшість домогосподарок надає перевагу саме вбудованим моделям.

Вбудовані посудомийні машини: переваги та недоліки

У списку основних переваг – можливість створення кухні в єдиному стилі. Тобто машина може бути встановлена непомітно, в будь-якому місці кухонного гарнітуру. При такому розміщенні обладнання не поступається окремо встановленим пристроям. Звісно, така техніка коштує дорожче, а її встановлення дещо складніше.

Крім вищевказаних варіантів, існує також компромісний – частково вбудовані посудомийні машини. Їхня особливість полягає у тому, що техніка монтується в меблевий гарнітур (в одну з шаф).

Доступ до панелі управління вбудованим пристроєм можливий лише в тому випадку, якщо дверцята такої шафи відчинені. Частково вбудована машина знаходиться у вільному доступі весь час (панель керування помітна постійно).

Тож залишається лише вибрати оптимальний тип. За своєю функціональністю будь-який тип побутової техніки аналогічний. Різниця полягає лише в кількості робочих режимів, якими їх оснастив виробник.

     

  

 

 

07 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів