На Ужгородщині у мешканця села Барвінок виявили майже 1 кг марихуани та мінілабораторію (ФОТО)

На Ужгородщині у мешканця села Барвінок виявили майже 1 кг марихуани та мінілабораторію (ФОТО)
Дізнавачі Відділу поліції № 1, у співпраці з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Закарпатській області, провели санкціонований судом обшук у мешканця села Барвінок Ужгородського району.

 

Останній фігурує у одному з кримінальних проваджень, що стосується наркозлочину.

В ході слідчої дії в одній із кімнат його будинку поліцейські виявили домашню міні-нарколабораторію, яка була обладнана гроубоксом, лампами для освітлення та обігріву, системою водопостачання, вентиляцією та іншими приладами, які застосовувалися для вирощування марихуани.

Окрім цього, правоохоронці виявили та вилучили у фігуранта майже кілограм наркотичної речовини рослинного походження «марихуана», 10 кущів рослин коноплі, пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги та сотню зіп-пакетів, призначених для сортування наркотиків.

Всі речові докази були вилучені, їх скерують експертам для дослідження. За даним фактом у поліції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. 

Наразі оперативники продовжують необхідні заходи у справі для встановлення кінцевої мети вирощування нарковмісних рослин та ймовірну причетність зловмисника до збуту наркотиків, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

28 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів