Фільм ужгородця Антоніо Лукіча “Люксембург, Люксембург” покажуть в кінотеатрах вже з 13 квітня

Фільм ужгородця Антоніо Лукіча “Люксембург, Люксембург” покажуть в кінотеатрах вже з 13 квітня
Ще до завершення фестивального туру фільм ужгородця Антоніо Лукіча “Люксембург, Люксембург” буде показаний у всіх діючих на сьогодні кінотеатрах України, — розповіла Varosh піар-менеджер фільму Тетяна Власова. Показ стартує вже 13 квітня.

 

— Ми плануємо кілька сюрпризів у рамках промо-туру стрічки, про них розповімо трохи згодом, — сказала вона. — Зазвичай стається так, що українському глядачеві його показують після завершення фестивального туру, ми ж постаралися вивести його трішки раніше, щоб не чекати роками.

Зйомки стрічки виробництва кінопродакшену ForeFilms, продюсерів Володимира Яценка і Анни Яценко, проходили в 2021 році, знімали в Києві, Лубнах на Полтавщині, в Люксембурзі, а завершили зйомки вже після повномасштабного вторгнення. Рятували і фіналізовували матеріали вже під звуки сирен повітряної тривоги і блекаути, але встигли до Венеційського фестивалю. На фестивалі “Люксембург, Люксембург” був представлений у рамках конкурсу “Горизонти” і  дуже тепло сприйнятий глядачами і критиками.

Зі слів Тетяни Власової, є велика ймовірність того, що в рамках передпрем’єрного показу в кінотеатрах країни, зокрема і в Ужгороді, Антоніо Лукіч та головні герої зможуть зустрітися з глядачами і відповісти на всі питання.

Наразі команда складає графік показів стрічки у містах країни.

Нагадаємо, “Люксембург, Люксембург” – другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча, добре відомого глядачам за комедією “Мої думки тихі”. Свого часу “Думки” отримали спеціальний приз журі на Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, відзнаки Національної кінопремії “Золота Дзиґа” і Національної премії кінокритиків “Кіноколо”.

Varosh

 

10 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів