Побачила світ книжка про "воєнні" пригоди діток-"детективів" в Ужгороді

Побачила світ книжка про "воєнні" пригоди діток-"детективів" в Ужгороді
Хоча книжка занурює читача у важкі воєнні будні, але разом із тим допомагає пережити важкі події і усвідомити, що українці – сильна нація. І що наша перемога – невідворотна!

 

Створивши справжню детективну агенцію, учні 3-Б класу однієї з криворізьких шкіл успішно розслідували численні загадки. Через широкомасштабне вторгнення російських окупантів Соня, Андрій і Марійка змушені переселитися до Ужгорода. Навіть в евакуації в них чимало роботи, адже нові загадки виникають щодня. Звідки в ресторані тони безкоштовної їжі? Хто поцупив коштовну каблучку? Як відшукати власника загублених у бомбосховищі окулярів? І куди під час екскурсії зник Денис із Маріуполя?

Повість складається з чотирьох таємничих історій, у кожній із яких юні детективи агенції «САМ» мають розібратися.

На сайті видавництва "АССА" проанонсовано попереднє замовлення на книжку, відправка якої запланована на 19 березня.

Ольга Куждіна – мама чотирьох дітей, народилася і живе в Кривому Розі, а тепер  тимчасово мешкає в Ужгороді).

Все, про що розказано в детективі, вона бачила на власні очі та чула на власні вуха. Щоб написати розділ про крадіжку в спортзалі, півтора місяці спала на матраці, а, допомагаючи волонтерам, схудла на 10 кілограмів.

О.Кукждіна – володарка диплому 3-го ступеня конкурсу «Дитяча КороНація-2021» (рукопис «Супергерої з 1-Б»). А також переможниця (у співавторстві) в літературному конкурсі від «КМ Букс – 2019» (рукопис «Лампусики, або Яскраві пригоди Русика і Люксика»).

Закарпаття онлайн

 

13 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів