Переможцем мініфутбольного турніру серед команд мікрорайонів Ужгорода став Paradise

Переможцем мініфутбольного турніру серед команд мікрорайонів Ужгорода став Paradise
З нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня на штучному майданчику СК «Юність» відбувся мініфутбольний турнір серед команд мікрорайонів міста Ужгород.

 

Участь у святковому турнірі взяли 9 колективів. Згідно регламенту команди утворили 3 групи по 3 команди. Переможці груп та краща друга команда виходили до півфіналу.

У першому матчі 1/2 фіналу «Пікниця» з мінімальним рахунком поступилася сильній та амбітній команді «Бабаян» (1:2). В іншому двобої путівку до фіналу здобула команда Paradise, яка вирвала перемогу в команди «Афганець» лише в серії післяматчевих пенальті (0:0, пен. 3:1). У грі за третє місце «афганці» змогли реабілітуватися та перемогли команду «закарпатської ковбаски» 2:1. Фінальний поєдинок тримав інтригу до останньої хвилини матчу, в якому остаточну крапку поставила «команда з раю» – Paradise, котра зуміла здолати опір суперників з команди «Бабаян» (фінальний рахунок – 2:1).

Оргкомітетом були визначені кращі в номінаціях:

– воротар – Мілан Опаленик (Paradise),

– гравець – Андрій Надич («Бабаян»),

– бомбардир – Юрій Каганець («Пікниця»),

– арбітр – Федір Дувалка.

Спеціальним цінним подарунком, як призом глядацьких симпатій, був нагороджений гравець команди «Афганець» Роман Денищук.

Усі команди-призери були нагороджені почесними кубками та дипломами, гравці – грамотами та медалями різного ґатунку, а номінанти – статуетками та цінними подарунками.

Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради

 

15 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів