Рівень алкоголю перевищив норму майже в 14 разів: у Мукачеві водій скоїв ДТП та втік

Рівень алкоголю перевищив норму майже в 14 разів: у Мукачеві водій скоїв ДТП та втік
У Мукачеві невідомий скоїв наїзд на автомобіль, припаркований на вулиці Росвигівській та втік. Про це повідомили на Fcebook-сторінці Патрульної поліції в Закарпатській області. Підозрюваного у скоєнні ДТП встановили. Його освідчили — у крові виявили 2,77 проміле алкоголю, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

 

Повідомлення про ДТП зі зниклим на вулиці Росвигівській у Мукачеві патрульні отримали 16 березня близько 22-ї години. Заявник повідомив, що залишив свою автівку припаркованою близько 19-ї години, а коли повернувся, побачив пошкодження.

Фото: Патрульна поліція Закарпастької області/Facebook

На місці аварії були камери спостереження. Переглянувши відео з них, патрульні з’ясували, що ДТП вчинив водій Renault, встановили номерний знак автівки та передали інформацію в орієнтування. Поблизу одного з магазинів на вулиці Митрополита Володимира виявили дане авто. Водій зізнався, що вчинив ДТП, але не зміг пояснити, чому покинув місце події.

Під час перевірки документів патрульні помітили ознаки алкогольного сп‘яніння у керманича. "Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння у медичному закладі за допомогою Драгера. Прилад показав 2,77 проміле, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму", — йдеться у повідомленні.

За порушення ПДР, що призвело до ДТП, за залишення місця автопригоди та за вживання алкоголю після вчинення ДТП на водія склали адмінпротоколи. Загальна сума штрафу, яка загрожує водію, — 38 250 гривень. Також йому може загрожувати до трьох років позбавлення права керування.

 

17 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів