На Закарпатті відновлюють релоковане велике підприємство з Краматорська (ФОТО)

На Закарпатті відновлюють релоковане велике підприємство з Краматорська (ФОТО)
Підприємство спеціалізується на виготовленні турбін та обладнання для генерації енергії.

 

Одразу після початку повномасштабної війни разом із керівництвом компанії в області розпочали процес переміщення потужностей, щоб врятувати це виробництво. Новим постійним місцем дислокації став Ужгородський район, громади якого змогли забезпечити необхідні умови для релокації та отримання інвестицій.

Вже в серпні підприємство стало платником податків Закарпастької області, спрямувавши до бюджету громади близько 12 млн грн.

“Сьогодні відвідали будівельний майданчик нового виробничого цеху компанії, яка стане частиною майбутнього індустріального парку. Велика частка продукції буде реалізовуватися на експорт. Тут працюватиме декілька тисяч фахівців, і ця платформа стане однією з бюджетоутворювальних. Поспілкувалися з керівництвом підприємства та представниками громад. Маємо чітку дорожню карту роботи й рух зустрічними курсами”, – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Також під час обговорення було зазначено, що громада разом із компанією вже розпочали реалізацію ініціативи з будівництва житла для декількох тисяч релокованих і нових працівників компанії.

 

21 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів