Майже 700 пачок сигарет виявили в колесах автомобіля на митному посту "Дякове" на Закарпатті

Майже 700 пачок сигарет виявили в колесах автомобіля на митному посту "Дякове" на Закарпатті
Майже 700 пачок сигарет виявили закарпатські митники в колесах легкового автомобіля на митному посту "Дякове", що на кордоні з Румунією. Про це Суспільному повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

 

За її словами, сталося це вночі 30 березня. Автомобілем, в колесах якого виявили сигарети, керував 28-річний закарпатець. Для перетину корону чоловік обрав зелений коридор.

"Під час усного опитування закарпатець запевнив, що нічого прихованого не переміщує. Однак, під час огляду автомобіля увагу митників привернули колеса, які знаходилися у багажному відсіку. З’ясувалося, що в них були приховані тютюнові вироби, обгорнуті в поліетиленові пакети. Аби їх дістати, митники ножем розрізали гумові покришки усіх чотирьох коліс", — розповіла речниця.

Загалом митники виявили майже 700 пачок безакцизних сигарет різних марок. "Закарпатець перекладав вину на одного знайомого, який нібито попросив його перевезти ці колеса в Чехію. Як «доказ» показав, що гумові покришки – не з комплектації даної іномарки. Таким чином, порушник сподівався, що уникне адмінвідповідальності", — додала Вікторія Сенгетовська.

Сигарети та колеса, орієнтовною вартістю 50 тисяч гривень, митники вилучили. Відносно закарпатця склали адмінпротокол про порушення митних правил. Чоловіку загрожує штраф у розмірі 100% вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією. Справу скерують до суду.

Cуспільне Закарпаття

 

30 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів