Впродовж вихідних на Закарпатті сталося вісім пожеж

Впродовж вихідних на Закарпатті сталося вісім пожеж
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з 31 березня по 3 квітня станом на 7:00 3 квітня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 41 виїзд, з яких 4 – хибні.

 

Щодо обстановки з пожежами:

31-го березня о 15:25 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Вільховецька тергромада, с. Вільхівці, вул. Нова. Вогнем знищено сміття на площі 1 кв. м та закопчені стіни. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с. Нересниця.

1-го квітня о 06:40 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Новоселиця, вул. Вайди. Вогнем знищено крівлю на площі 60 кв. м та перекриття на площі 48 кв. м. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт. Дубове та місцевих пожежних команд сіл Терново й Нересниця.

1-го квітня о 21:06 надійшло повідомлення про пожежу в занедбаній будівлі за адресою: м.Мукачево, вул. Д.Галицького. Вогнем знищено сміття на площі 1 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Мукачево.

2-го квітня о 17:01 надійшло повідомлення про пожежу в допоміжному приміщенні за адресою: Рахівський район, Рахівська тергромада, с. Костилівка, вул. Т. Бульби. Вогнем знищено частину майна на площі 4,5 кв. м та пошкоджено 1,5 кв. м перекриття. На гасіння залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.

3-го квітня о 00:15 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, м. Виноградів, вул. Першотравнева. Вогнем знищено частину домашнього майна на площі 15 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

Ще упродовж зазначеного періоду на території області зафіксовано 3 випадки загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях. Двічі горіло в Мукачеві та один раз в Ужгороді. Усього пожежами знищено 0,02 га сухої трави й чагарників.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

03 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів