Критично важливі для економіки Закарпаття компанії подали списки для бронювання половини працівників

Критично важливі для економіки Закарпаття компанії подали списки для бронювання половини працівників
Списки для бронювання половини військовозобов’язаних працівників 22 компаній, визнаних критично важливими для функціонування економіки регіону, вже направлені на розгляд у Генштаб.

 

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА наголосив, що це показник того, що механізм дійсно працює, а наші краяни успішно пройшли перший етап.

Загалом рішення щодо визнання критично важливими отримали 50 підприємств, установ та організацій.

«Середня заробітна плата в цих суб’єктів господарювання – понад 19 тисяч гривень, що є одним із ключових факторів під час розгляду заявки. Вкотре наголошую: якщо працювати відкрито та прозоро, то майже усі підприємства, котрі виплачують фахівцям у середньому 13 433 грн, мають шанси отримати позитивну відповідь щодо визнання критично важливими та згодом і бронювання.

Перший звітний квартал цього року закритий, тож, сподіваюся, кількість заявок від установ і компаній з високим рівнем оплати праці зросте», — зауважив Василь Іванчо.

За його словами, зараз же ж очікують рішення від Генерального штабу стосовно бронювання фахівців і продовжують на комісіях вивчати документи підприємств щодо визнання їх критично важливими для функціонування економіки та життєдіяльності Закарпаття.

Закарпатська обласна державна адміністрація

 

04 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів