В Ужгороді відбудеться ексклюзивний показ-творча зустріч із творцями фільму «Люксембург, Люксембург»

В Ужгороді відбудеться ексклюзивний показ-творча зустріч із творцями фільму «Люксембург, Люксембург»
Ексклюзивний показ - творча зустріч із творцями фільму «Люксембург, Люксембург» у кінотеатрі Доміон відбудеться 23 квітня 2023 року о 15:00.

 

Відомий український режисер Антоніо Лукіч («Мої думки тихі») та актори та учасники популярного гурту «Курган і Agregat» Аміл Насіров і Раміл Насіров завітають на зустріч з шанувальниками у кінотеатр "Доміон" під час сеансу фільму «Люксембург, Люксембург».

Купивши квиток, можна буде не лише переглянути фільм, але й задати запитання гостям та стати учасниками благодійного аукціону на підтримку Збройних Сил України!

Стрічка «Люксембург, Люксембург» розповідає історію про двох братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі. Хлопці вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Стрічка наповнена гумором, життєвими ситуаціями, які знайомі кожному українцеві, та суржиком, за яким ми упізнаємо одне одного, де б не були.

Світова прем’єра картини відбулась на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, де фільм брав участь у конкурсній програмі «Горизонти», а з 13 квітня «Люксембург, Люксембург» стартує в українському прокаті.

Квитки тут:

http://domion.info/hall/buy/selectseats/4919/20230423150000

 

08 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів