Вночі в Ужгороді згоріла автівка секретаря Ужгородської міськради. Що відомо? (ВІДЕО)

Вночі в Ужгороді згоріла автівка секретаря Ужгородської міськради. Що відомо? (ВІДЕО)
Цієї ночі в Ужгороді згоріла автівка секретаря Ужгородської міськради Арсена Мелкумяна.

 

Секретар Ужгородської міськради оприлюднив пост у соцмережах, в якому повідомив про те, що минулої ночі невідомі спалили його автомобіль:

Я довго вагався, але, проаналізувавши ситуацію, розумію, що маю розповісти про підпал мого автомобіля цієї ночі.

Вночі о 1.50 у дворі особистого будинку загорівся мій автомобіль. Сумнівів, що це умисна справа чиїхось рук, немає – ви все бачите на відео. Кому і навіщо це потрібно, наразі не знаю, але сподіваюся і впевнений, що правоохоронці зроблять усе, щоб знайти винуватців.

З’явилися вже перші подробиці. Журналіст Віталій Глагола повідомив наступне:

“Займання сталось о 01:50 у дворі особистого будинку на вулиці Гуци в мікрорайоні «Шахта». Займання потрапило на відео камер огляду. Поряд з авто в будці сидів охоронець. Паліїв на відео не зафіксовано. Чорний мікроавтобус Mercedes згорів буквально за кілька хвилин.

Мої джерела в поліції повідомляють, що на місці події сам Мелкумян повідомив поліцейським, що можливою причиною загорання стало замикання електропроводки, але слідство буде намагатись встановити усі обставини справи.

Розслідуванням справи та встановлення причини загорання наразі займається Закарпатська поліція. Офіційно вони коментують, що наразі відкрито провадження щодо умисного пошкодження майна:

«У поліції зафіксовано факт загоряння автомобіля. Всі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 ККУ (Умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу). Проводяться заходи для встановлення всіх обставин події», – повідомила речниця Закарпатської поліції Ганна Дан.

Якщо доказів умисного підпалу так і не буде знайдено, то цю справу закриють. Остаточну причину займання встановлять після експертизи.”

 

09 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів