“Прапор перемоги”: закарпатські волонтери закликають долучатися до патріотичного флешмобу

“Прапор перемоги”: закарпатські волонтери закликають долучатися до патріотичного флешмобу
Як розповідають у Русі підтримки закарпатських військових, вояки – поранені у шпиталях, бійці на передовій – регулярно звертаються до волонтерів із проханням передати прапори.

 

“Прапор – це те, що перше гордо майоріє у звільнених містах й селах, і те, що оберігають, як зіницю ока”, – кажуть в організації.

Тож волонтери вирішили запустити флеш-моб для збору праворів, аби відтак передати знамена військовим.

“Ви родина, товариський офіс, дружній колектив, група небайдужих друзів чи клас юних патріотів? Просимо придбати для військових прапор, записати з ним у руках невеличке відеопривітання чи зробити фото для військових з побажаннями Перемоги, опублікувати його під хештегом #Мій_прапор_Перемоги. Підписати прапор від себе і передати його на Гойди, 8. Нам потрібні сотні прапорів і це не перебільшення. Поранені в усіх шпиталях просять прапори, хлопці на передовій постійно просять прапори… Чекаємо на ваші відео та фото з хештегом флешмобу у соцмережах і прапори на Гойди 8. У четвер наші волонтери вже планують навідалися до поранених, тож часу зовсім небагато”, – повідомляють у Русі підтримки закарпатських військових.

 

11 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів