Закарпатський ФК "Минай" зіграв внічию з "Металіст 1925"

Закарпатський ФК "Минай" зіграв внічию з "Металіст 1925"

 

ФК "Минай" зіграв внічию з харківською командою "Металіст 1925". Про це повідомили на Facebook-сторінці закарпатської команди. Матч 23-го туру УПЛ відбувся 29 квітня на стадіоні "Минай-арена" поблизу Ужгорода.

Команди провели два рівних тайми.

"Перший – "сухий", другий – з двома голами з різницею у 20 хвилин. Обидва голи суперники забили після стандартів. Безуглий відзначився після кутового, Вадим Вітенчук – з пенальті", — йдеться у повідомленні.

Головний тренер ФК "Минай" Володимир Шаран та тренер "Металіста 1925" Олег Голодюк прокоментували результат зустрічі своїх підопічних.

"Бойова гра була. Навіть дуже. На першу роль вийшов характер. Цим і славиться "Минай". Ми попереджали про це хлопців. Для нас все йшло добре, поки ми не збилися на гру, запропоновану "Минаєм": на боротьбу, відсутність контролю. Вони цим скористалися і забили. Могло бути краще для нас, але є як є", — розповів Олег Голодюк.

Володимир Шаран каже: "Ми створили непогані моменти, але у суперника була перевага в контролі м'яча. Вони створили по одному небезпечному моменті в кожному з таймів, де ми не справлялися зі стандартами. Але перші 30 хвилин у нашому виконанні були провальними. Ми знали, що вони добре контролюють м'яч, у них хороші технічні гравці. Хотіли силою обіграти цю команду. Але тиснув на хлопців результат. Перед грою я їх не впізнав"

Катерина Петруньо, Суспільне Ужгород

 

30 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів