Водій вантажівки, що віз м’ясо, намагався незаконно провезти цигарки через кордон в Закарпатті (ФОТО)

Водій вантажівки, що віз м’ясо, намагався незаконно провезти цигарки через кордон в Закарпатті (ФОТО)
Партію тютюнових виробів, які намагалися незаконно перемістити з України до Угорщини, виявили прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці у пункті пропуску «Тиса».

 

У пункт пропуску на виїзд з України прибув вантажний автомобіль марки « Mercedes», за кермом якого перебував 47-річний українець. За документами, він перевозив м’ясо курчат бройлера.

Під час перевірки вантажівки у правоохоронців виникли підозри щодо можливого переміщення у ній товарів і предметів, прихованих від контролю. Тож транспортний засіб скерували на поглиблену перевірку.

До огляду залучили службового собаку прикордонників, за допомогою якого  виявили у транспортному засобі сховок з тютюновими виробами. Як згодом з’ясувалося, у передній частині причепа, за стінкою холодильної частини рефрижератора,  через кордон намагалися приховано перемістити 969 пачок тютюнових виробів.

У встановленому законодавством порядку приховані тютюнові вироби вилучено співробітниками митниці. Їх вартість наразі встановлюється.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

 

01 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів