Громади Закарпатської області отримали чотири пасажирські автобуси від партнерів з Угорщини

Громади Закарпатської області отримали чотири пасажирські автобуси від партнерів з Угорщини
Чотири пасажирські автобуси передала угорська громада на потреби Закарпатської області. Про це Суспільному розповів голова ОВА Віктор Микита. Автобуси передали Свалявській, Іршавській, Великолучківській та Верхньокоропецькій громадам.

 

За словами Віктора Микити, це вже друга партія автобусів від партнерів з угорського міста Веспрем.

"Попередні шість ми передали в інші регіони і наступні автобуси, які будемо отримувати, будемо визначати що робити. Можливо, якусь частину передамо на деокуповані території, а якусь частину залишимо на території Закарпаття. Ці чотири автобуси ми передаємо в Мукачівський та Хустський райони. Ми їх передаємо в розпорядження голів територіальних громад. Вони будуть визначати їхнє використання відповідно до дорожньої інфраструктури та потреб населення", — розповів Віктор Микита.

"У нас велика громада, дуже розкидані села. Саме у Великих Лучках, звідки забрали автобус на потреби Збройних Сил одна з найбільших шкіл, там більше тисячі учнів навчається. Близько 240 учнів треба довозити", — розповів голова Великолучківської громади Василь Коштура.

Ще чотири автобуси передадуть угорські партнери на Закарпаття на початку червня, повідомив генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бачкаі.

 

08 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів