"Раптово змінив напрямок руху". На Закарпатті у ДТП загинув 44-річний велосипедист

"Раптово змінив напрямок руху". На Закарпатті у ДТП загинув 44-річний велосипедист

 

У селі Нове Давидково Мукачівського району сталася ДТП за участі водія легковика та велосипедиста. Про це повідомили на сайті головного управління Нацполіції на Закарпатті. Від отриманих травм 44-річний велосипедист загинув на місці події.

Аварія сталася 7 травня близько 15:30. Слідчі, які виїхали на місце події, встановили попередні обставини ДТП.

"20-річний водій автомобіля "Skoda", рухаючись населеним пунктом по вул. Духновича, допустив наїзд на велосипедиста, який, зі слів свідків, раптово змінив напрямок руху зліва направо по ходу руху автомобіля. Від отриманих травм 44-річний місцевий житель загинув на місці події", — йдеться у повідомленні.

Водія автомобіля освідчили — за кермом чоловік перебував тверезим. Автомобіль та велосипед поліцейські помістили на арештмайданчик. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого у поліції розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство у справі триває.

 

08 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів