На Закарпатті понад п'ять тисяч водіїв вантажівок скористалися послугою "Електронна черга" за 5 днів її роботи

На Закарпатті понад п'ять тисяч водіїв вантажівок скористалися послугою "Електронна черга" за 5 днів її роботи

 

Понад п'ять тисяч водіїв вантажних автомолів скористалися послугою "Електронна черга" за 5 днів роботи. Про це Суспільному розповів заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач. Електронна черга запрацювала 8-го травня. Після реєстрації в такій черзі водії можуть перетнути кордон на трьох пунктах пропуску: "Ужгород", "Тиса" та "Дяково".

Чи зареєстровані водії в електронній черзі перевіряють працівники Укртрансбезпеки. Каже начальник відділу держнагляду у Закарпатській області Укртрансбезпеки Олександр Копитчак. За його словами, за п’ять днів роботи водії звикли до електронної черги.

"Усі отримують повідомлення, під’їздять, чекають запуску, декілька хвилин. Вони вже на оформленні на митниці. Вантажівок майже немає в черзі. Під’їздять тільки ті декілька вантажівок, яким приходить повідомлення про те, що можна перетинати кордон. І так кожного дня. Відповідно ми бачимо за ці п’ять днів, що електронна черга працює. Звичайно є такі моменти, коли не всі водії знають про чергу. Вони підходять, питають. Два-три рази вони перетнуть кордон у бік Угорщини, Словаччини чи Румунії і вже будуть знати, як під’їздити", — розповів Олександр.

Суспільне Ужгород

 

12 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів