На Закарпатті затримали 6 військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли перетнути кордон з Румунією поза пунктами пропуску

На Закарпатті затримали 6 військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли перетнути кордон з Румунією поза пунктами пропуску

 

На Закарпатті 14 травня затримали 6 військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли перетнути кордон з Румунією поза пунктами пропуску. Про це повідомляють на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

"Чоловіки "вишукували" найлегші місця, де б можна було перетнути кордон поза пунктами пропуску. На ділянках відповідальності "Ділове", "Тячів" та "Яблунівка" їх викрили та затримали спільні наряди прикордонників Мукачівського загону, Нацгвардійців та курсантів вишів МВС. Щоб потрапити до сусідньої країни, троє чоловіків приїхали з Київщини, решта — з Вінниччини, Запоріжжя та Чернігівщини", — йдеться у повідомленні.

Для з'ясування усіх обставин та складання протоколів затриманих доставили до прикордонних підрозділів. Наразі оперативники Мукачівського загону встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконного переправлення осіб через державний кордон, — інформують у Держприкордонслужбі.

 

15 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів