На Закарпатті діти разом з поліцейськими виготовляли обереги українським військовим

На Закарпатті діти разом з поліцейськими виготовляли обереги українським військовим
У рамках всеукраїнського флешмобу «Духовний код нації» ювенальні поліцейські Закарпаття у різних районах області організували творчі зустрічі зі школярами. Цього разу спілкування з дітьми відбувалося в форматі майстер-класу із виготовлення патріотичних сувенірів та малюнків для захисників та захисниць, які боронять Україну від ворожої російської агресії.

 

Хлопці та дівчата спільно з поліцейськими дбайливо вирізали та скріплювали фетрові елементи мотанок-янголів у синьо-жовтій кольоровій гамі. А потім разом оздоблювали їх декоративними деталями з шовкових стрічок. У процесі творчої роботи в однієї з груп дітей виникла ідея створити таємний елемент мотанки – мініатюрний лист до янголів, у якому щиро можна попросити міцного захисту від янголів для кожного воїна-захисника.

«Виготовлені дітьми мотанки, дійсно, стали символом духовної єдності українців різних поколінь. Впевнена, що ці обереги будуть особливо приємним сюрпризом для військових, бо наповнені світлом щирої дитячої вдячності, турботи, поваги», - зауважила поліцейська Яна Денисюк.

Окрім оберегів, школярі підготували для військовослужбовцями патріотичні малюнки, в яких віддзеркалені надії на Перемогу та мужність і відвага захисників та захисниць.

Разом із малюнками діти передали ювеналам синьо-жовті стяги із написами-побажаннями.

Усі виготовлені дітьми творчі вироби поліцейські якнайшвидше передадуть адресатам.

Поліція Закарпатської області

 

18 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів