Військовослужбовці Нацгвардії України привітали дітей Закарпаття

Військовослужбовці Нацгвардії України привітали дітей Закарпаття
Разом з поліцейськими, рятувальниками та медиками солдати продемонстрували свою техніку та спорядження і розповіли дітлахам про службу в Нацгвардії. Гвардійці дали маленьким закарпатцям приміряти бронежилети і шоломи, аби ті могли уявити себе українськими воїнами і правоохоронцями.

 

Також показали службовий транспорт, який залучається до охорони громадського порядку. Діти дуже швидко знайшли, де вмикати спец сигнали та як працює гучномовець, аби зізнатись у коханні своїм мамам і щосили прокричати: «Слава Україні!»

«Діти мають бути у безпеці, і військовослужбовці Національної гвардії в складі сил оборони роблять усе для цього. Гвардійці разом з побратимами з інших формувань стримують наступ росіян і готуються вигнати окупантів з нашої землі. В тилових районах наші військовослужбовці охороняють громадський порядок і спокій дітей в мирних містах та селищах України. Сьогодні ми продемонстрували наше спорядження і спецтранспорт. Все це допомагає нацгвардійцям забезпечувати безпеку жителів Закарпаття. Діти мають бачити, що ми поруч: вони помічають нацгвардійців під час патрулювання вулиць, часто нашу службу з охорони об’єктів не видно пересічним громадянам. Але діти Закарпаття можуть бути впевнені – Національна гвардія України їх захищає», - заявили нацгвардійці.

 

01 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів