Юнак помер на футболі

Кримінальна хроніка

 

Один підсудний, інший може ним стати

Як відомо, керівник відділу капітального будівництва Ужгородської міської ради засвітився кілька мільйонною оборудкою із службовими особами ЗАТ „Західхімпроммонтаж” ще під час президентських виборів, за що потрапив на лаву підсудних. Схоже, гіркий урок не пішов на користь виконуючому обов”язки завідувача цього відділу, який підозрюється у тому, що умисно, в інтересах третіх осіб, зловживаючи посадовим становищем у листопаді минулого року не вжив необхідних заходів щодо звернення до виконання судового рішення про стягнення на користь відділу капітального будівництва міськради майже 17 тис. грн. із ЗАТ „Західхімпрммонтаж” Івано-Франківської області. Наразі прокуратурою вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Ножем у живіт
У неділю хтось смертельно поранив 29-річного Д., мешканця міста над Латорицею, хоч о 6.30 він був ще живим. А виявили його з колото-різаною раною черевної порожнини на площі Миру коло кафе „Інет. Швидка медична допомога негайно відвезла потерпілого в хірургічне відділення лікарні, проте під час операції молодий чоловік помер. Хто смертельно поранив Д. встановлено. Ним виявився працівник Пенсійного фонду Т., який після спільного вживання алкогольних напоїв у кафе „Дельта” щось не поділив з потерпілим і наніс ножове поранення. Зловмисника затримано, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 КК України.

Юнак помер на футболі
Минулої неділі у с. Ромочевиця близько 16.00 під час футбольного матчу між юнацькими командами цього села та Зняцева раптово помер 16-річний гравець К., учень Мукачівського військового ліцею. Як повідомив прокурор Мукачівського району Іван Цар, причина смерті –серцевий напад.

„Міськжитлокомунгосп” МПП передано незаконно

Прокуратурою Тячівського району порушено кримінальну справу стосовно посадових осіб міськради, які зловживаючи службовим становищем незаконно включили до рішення сесії у грудні минулого року майновий комплекс Тячівського комунального підприємства, який у подальшому був переданий МПП „Гранат”. Внаслідок цієї оборудки інтересам міськради спричинено збитків на суму близько 50 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

01 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів