"Золотий соловей"

відбувся 8-й обласний конкурс словацької народної пісні "Золотий соловей"

 

У Середнянській дитячій школі мистецтв Ужгородського району Закарпатської області відбувся 8-й регіональний конкурс словацької народної пісні „Золотий соловей". Перед початком творчих змагань присутніх привітав Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Антон Лукачовіч.

Цьогоріч у Середньому зібралося 35 учасників з Ужгородського, Перечинського, Мукачівського, Іршавського, Міжгірського районів та міста Ужгород, які традиційно змагалися у трьох вікових категоріях - солісти-вокалісти та дуети віком до 10, від 10 до 14 та від 15 до 18
років, повідомив директор Середнянської дитячої школи мистецтв Людвіг Ленарт.
У першій віковій категорії перемогу святкувала Олександра Хома з Великолучківської ДШМ Мукачівського району. У другій віковій категорії перше місце здобула Мирослава Клюс із Міжгірської ДШМ. Серед дуетів перемогли Лілія Ніколенко та Каміла Макухан (Середнянська ДШМ). У третій віковій категорії, як і торік, не було рівних Світлані Порохнавець із ВеликолучківськоІ ДШМ. Серед дуетів перемогу здобули Ольга Косовілка та Яна Ниткулинець із Середнянської ДШМ.

 

01 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів