Закарпатський "Хуст" дебютує в Першій лізі з футболу: результати стикових матчів

Закарпатський "Хуст" дебютує в Першій лізі з футболу: результати стикових матчів

 

До третього українського дивізіону вилетів ФСК "Маріуполь",- пише Суспільне.

У Другій українській лізі з футболу завершився чемпіонат сезону 2022/23. Останнім у дивізіоні став перехідний матч між "Хустом", що претендував на підвищення в класі, й "Маріуполем", передостанньою командою Першої ліги.

За підсумками 18 турів у Другій лізі чемпіоном стала "Нива" з Бузової. На чолі турнірної таблиці клуб з Київщини випередив найближчого переслідувача "Хуст" на сім залікових очок.

Представник Закарпаття відтак мав зустрітися в плей-оф з ФСК "Маріуполь". Приазовці посіли передостаннє місце в Першій лізі (попереду лише "Гірника-Спорт") та зберігали шанси залишитися в дивізіоні за підсумками двоматчевого стикового протистояння.

Як пройшли матчі

Перша зустріч між командами відбулася 3 червня на Закарпатті. Обидва голи в матчі суперники тоді провели впродовж 10 хвилин другого тайму — 1:1.

Єдиний гол за господарів тоді провів півзахисник Назар Приходько на 70-й хвилині. До фінального свистка рівновагу перед матчем-відповіддю відновив хавбек Микита Михайленко.

Вирішальним ставав поєдинок у Борисполі на Київщині, де статус номінального господаря мав "Маріуполь". Цього разу переможця команди визначили завдяки єдиному голу в другому таймі.

Півзахисник Вадим Мердєєв після розіграшу кутового приніс перемогу "Хусту". Його удар одним дотиком пропустив партнер — воротар Павло Кравцов не зреагував і пропустив вирішальний гол поміж ніг.

 

09 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів