Двоє буковинців та закарпатець намагалися виїхати з України за підробленими документами

Двоє буковинців та закарпатець намагалися виїхати з України за підробленими документами
Трьох чоловіків, які намагались виїхати з України за підробленими документами, виявили впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону у пунктах пропуску на Закарпатті. Про це Суспільному повідомила речниця загону Леся Федорова.

 

За її словами, двоє буковинців прямували на виїзд з України через пункт пропуску"Лужанка".

"Один — 41-річний чоловік — прибув у пункт пропуску у суботу, 10 червня. Інший — 35-річний буковинець — 11 червня близько обіду. Обидва чоловіки надали прикордонникам для перевірки довідки для отримання пільг особами з інвалідністю, які не мають права на пенсію. В обох довідках інспектори прикордонного контролю виявили ознаки підробки", — розповіла Федорова.

Двоє буковинців намагалися виїхати з України за підробленими документами
Довідки, які пред'явили буковинці як підставу для виїзду за кордон. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook
 
Житель Закарпаття 11 червня намагався перетнути кордон з Румунією у пункті пропуску "Солотвино".

"Для цього 39-річний чоловік у посвідченні багатодітного батька виправив дату народження одного зі своїх дітей", — додала речниця.

Закарпатець намагався виїхати з України за підробленими документами
Посвідчення багатодітного батька, яке пред'явив закарпатець прикордонникам. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook

За фактом підроблення та використання підроблених документів прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

 

12 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів