Трьох іноземців та одного українця затримали прикордонники за спробу незаконного перетину кордону на Закарпатті

Трьох іноземців та одного українця затримали прикордонники за спробу незаконного перетину кордону на Закарпатті
Трьох іноземців та одного українця затримали 12 червня прикордонники Чопського загону за спробу незаконного перетину кордону на Закарпатті. Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління держприкордонслужби України у Facebook.

 

Чоловіків, які мали намір незаконно потрапити з України до країн ЄС, виявили у межах спецоперації "Захід-2023".

Двох іноземців затримали на околиці Ужгорода за кілометр від кордону зі Словаччиною. Вони не мали при собі документів. Правоохоронцям надали сканкопії паспортів громадян Уганди.

Двох іноземців затримали прикордонники за спробу незаконного перетину кордону на околиці Ужгорода. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook

"У ході опитування обидва зізналися, що кінцевою точкою їх "мандрівки" мала стати Німеччина", — йдеться у повідомленні.

Ще одного іноземця виявили прикордонники неподалік кордону з Угорщиною.

Іноземця затримали прикордонники за спробу незаконного перетину кордону на Закарпатті. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook

"Незнайомець прямував у бік кордону, коли його затримали правоохоронці. Він не мав при собі документів та назвався громадянином Нігерії", — повідомили в ДПСУ.

Громадянина України, який мав намір незаконно потрапити до Словаччини, затримали біля села Оноківці Ужгородського району.

Закарпатця затримали прикордонники за спробу незаконного перетину кордону в Ужгородському районі. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook

"Він виявився жителем Закарпатської області. Чоловік зізнався, що йшов до кордону зі Словаччиною орієнтуючись на навігацію", — йдеться у повідомленні.

Іноземців та українця затримали та доставили у прикордонні підрозділи. Їх притягнуть до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання кордону України".

 

13 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів