Понад 1200 закарпатських школярів пройшли безоплатний курс з основ кібербезпеки

Понад 1200 закарпатських школярів пройшли безоплатний курс з основ кібербезпеки
Тепер вони знають, як дбати про цифрову гігієну та як захистити себе в інтернеті, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

 

За його словами, навчальні модулі тривалістю 30-60 хв розроблені з урахуванням особливостей сприйняття інформації дітьми різного віку. Завдяки цьому курс опанували навіть першокласники.

«Про онлайн-безпеку з дітьми варто говорити і вдома, і в школі. В цьому батькам та вчителям уже пів року допомагає курс від наших партнерів. Навчання – інтерактивне, з багатьма цікавими анімаціями, які дозволяють краще запам’ятати потрібну інформацію; до того ж тут є можливість одразу перевірити якість засвоєних знань», – підкреслив Олександр Пацкан.

Також він додав, що станом на зараз найбільше учнів долучилося до курсу з Воловецької, Мукачівської та Ужгородської громад, хороші кількісні показники і в закладів освіти гірських населених пунктів Закарпаття. Після завершення навчання всі учасники отримали сертифікати.

Своєю чергою регіональна координаторка проєктів CRDF Global Оксана Мулеса зауважила, що курс з основ кібербезпеки розробили за фінансової підтримки Державного департаменту США.

Онлайн-навчання й надалі доступне для всіх охочих за посиланням https://is.gd/hKIScw.

Нагадаємо, раніше організація CRDF Global за сприяння ОВА провела такі курси для близько 1 000 державних службовців і понад пів тисячі студентів Закарпаття.

Закарпатська ОВА

 

14 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів