"Забули, де сховали гроші". Двох закарпатців притягнули до відповідальності за неправдивий виклик поліції

"Забули, де сховали гроші". Двох закарпатців притягнули до відповідальності за неправдивий виклик поліції
На двох закарпатців склали адмінпротоколи за неправдивий виклик поліції. Вони забули або переплутали сховки із заощадженнями, — повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

 

Обидва випадки сталися впродовж однієї доби. За інформацією поліції, їм повідомили про втрату великих сум грошей — заощаджень, які зберігали у сховках.

Нацполіція Закарпаття

Перший випадок стався з жителькою Мукачева. "Схвильована жінка розповіла, що з квартири зникли відкладені нею гроші. Кількома годинами пізніше повідомлення подібного змісту отримали поліцейські Хустщини. 60-річний житель селища Вишково заявив про втрату 27 тисяч доларів", — йдеться в повідомленні.

В обох випадках поліцейські опитували ймовірних свідків, сусідів, опрацьовували мікрорайон, найближчі камери відеонагляду, також експерти проводили детальний огляд місця події.

Нацполіція Закарпаття

"У результаті, з?ясувалося, що гроші ні в мукачівки, ні в жителя Хустщини ніхто не викрадав. Жінка забула, що перед від?їздом вона їх сховала в іншому місці. Заощадження 60-річного жителя селища Вишково поліцейські теж відшукали у приміщенні його ж будинку – неподалік від обраного чоловіком сховку", — повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

За інформацією правоохоронців, на чоловіка та жінку склали адмінпротоколи за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Санкція статті передбачає до 3400 гривень штрафу.

 

18 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів