Перший мініфутбольний турнір ветеранів пам’яті Юрія Мандича відбувся в Ужгороді (ФОТО)

Перший мініфутбольний турнір ветеранів пам’яті Юрія Мандича відбувся в Ужгороді (ФОТО)
Його життя не можна було уявити поза футболом. Він сам грав, підтримував у мікрорайоні «Радванка» рідних, дітей, дорослих, ветеранів в улюбленій грі. Зарекомендував себе як ефективний президент футбольного клубу, а улюблена «Радванка» неодноразово ставала чемпіоном міста й вигравала різні турніри. На жаль, доля відміряла Юрію Мандичу тільки пів віку.

 

Трохи менше року немає з нами цього завжди підтягнутого фаната, який неодноразово обирався і депутатом Ужгородської міськради, працював і радником міського голови, і директором стадіону «Авангард». Його, цілеспрямованого, відданого спорту, не забувають. Тому футбольне серце померлого продовжує битися крізь небеса й відлунюється своїми ритмами у вигляді вже турніру пам’яті. Саме такий перший захід влаштували ті, хто добре знав Юрія Мандича, – пише журналіст Володимир Тарасюк.

На штучний майданчик поруч із ЗОШ І–ІІІ ступенів № 7 прийшли міський голова Богдан Андріїв, його заступник, голова асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, депутати Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян та Євген Прозор, дружина Юрія Мандича Еріка та донька Ніка, побратими, колеги, друзі. Були теплі слова вдячності, покладені квіти на могилу та власне та гра, без якої не міг обійтися покійний.

У мініфутбольних змаганнях ветеранів узяли участь три команди. За круговою системою визначили переможця:

№ Команди 1 2 3 І В Н П Р/М О

1 «Автомобіліст» 2:1 1:1 2 1 1 0 3:2 4

2 «Радванка» 1:2 2:1 2 1 0 1 3:3 3

3 «Медея» 1:1 1:2 2 0 1 1 2:3 1

Кращими гравцями назвали Антона Микуланинця («Автомобіліст»), Олексія Малого («Радванка») та Василя Зубанича («Медея»).

Організатори змагань сподіваються турнір зробити традиційним. Отож Юрій Мандич знову повертатиметься до нас у спогадах, а його футбольне серце продовжить битися крізь небеса…

Ужгородська міська рада

 

26 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів