Закарпатські правоохоронці затримала зловмисника, який викрав з будинку місцевих жителів 10 тисяч доларів США

Закарпатські правоохоронці затримала зловмисника, який викрав з будинку місцевих жителів 10 тисяч доларів США
Вчора, 2 липня, вночі на лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з будинку мешканця Виноградова. Заявник розповів, що з помешкання зникла значна сума грошей та коштовності.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група та криміналісти поліції. Провівши першочергові слідчі дії вдалося встановити, що до будинку крадій проник розбивши скло на вхідних дверях. В одній із кімнат він знайшов готівку в розмірі 10 тисяч доларів США та коштовні вироби. З чужим майном зловмисник втік у невідомому напрямку. Оперативники кримінальної поліції провели ряд невідкладних пошукових заходів та по «гарячих слідах» затримали підозрюваного у крадіжці - 25-річного раніше судимого виноградівця.

Фігуранта впіймали вже майже в іншому районі, куди він втікав з вкраденим. Правоохоронці встановили, що підозрюваний ретельно готувався до вчинення цього злочину: впродовж двох тижнів він стежив за господарями і визначив час, коли їх не буде вдома, та обікрав будинок. Слідчі вилучили у підозрюваного гроші та коштовності, і найближчим часом повернуть потерпілим. Зловмисника, у порядку статті 208 КПК України, поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За скоєне фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

 

03 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів