Трьох потопельників виявили на Закарпатті, на березі Тиси, впродовж червня (ФОТО)

Трьох потопельників виявили на Закарпатті, на березі Тиси, впродовж червня (ФОТО)
Минулого місяця на Закарпатті прикордонники України, Угорщини та Румунії тричі виявляли поблизу кордону тіла чоловіків без ознак життя.

 

Зокрема увечері 23 червня прикордонники Мукачівського загону отримали від угорських колег інформацію про виявлення на березі річки Тиса, зі свого боку, тіла чоловіка без ознак життя. У напрямку вказаного місця висунулась група реагування відділення інспекторів прикордонної служби «Бодалово», яка під час перевірки ділянки кордону з українського боку виявила у воді, за 15 метрів від берега, тіло ще однієї людини.

З українського боку річки тіло чоловіка діставали працівники ДСНС.

Також минулої п’ятниці, 30 червня, про виявлення на березі річки Тиса навпроти ділянки відповідальності відділення інспекторів прикордонної служби «Солотвино», тіла людини чоловічої статі проінформували румунські колеги.

Наразі правоохоронці вже встановили особу одного із потопельників, особи двох інших та причини їх загибелі встановлюються.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну прикордонники виявили по обидва береги Тиси тіла 19 чоловіків, які під час спроби перепливання річки втопилися.

З початком введення в Україні воєнного стану діє обмеження для виїзду за кордон військовозобов’язаних осіб. Нерідко чоловіки, віком від 18 до 60 років, під час пошуку можливості незаконного перетинання кордону, стають жертвами злочинців, які переправляють своїх клієнтів у небезпечний для здоров’я чи життя спосіб.

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону

 

04 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів