На Закарпатті упродовж доби затримали 11 військовозобов`язаних чоловіків, які намагалися перетнути кордон

На Закарпатті упродовж доби затримали 11 військовозобов`язаних чоловіків, які намагалися перетнути кордон
Впродовж минулої доби на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону у результаті припинення восьми спроб порушення кордону, затримали  одинадцять чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути держрубіж. Трьох закарпатців прикордонники відділів «Лужанка» та «Вилок» зупинили поблизу кордону з Угорщиною. Решта чоловіків «перевіряли» пильність нарядів на українсько-румунському кордоні.

 

Так, військовослужбовці відділу «Ділове» затримали чотирьох чоловіків, двоє з яких прибули на Закарпаття з  Дніпропетровщини, ще двоє приїхали з Чернівецької та Вінницької областей. Двох киян та вінничанина зупинили неподалік від кордону прикордонники відділу «Тячів».   А мешканця Івано-Франківська затримали військовослужбовці відділу «Яблунівка».

Загалом, протягом минулого тижня прикордонники Мукачівського загону припинили 18 спроб порушення кордону та затримали 23 військовозобов’язаних чоловіків.  На затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

07 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів