Із бюджету Закарпаття для відновлення інфраструктури у населених пунктах Херсонщини виділили 6 млн гривень

Із бюджету Закарпаття для відновлення інфраструктури у населених пунктах Херсонщини виділили 6 млн гривень
Шість мільйонів гривень виділили із бюджету Закарпатської області для відновлення інфраструктури, знищеною російськими окупантами, у двох населених пунктах на Херсонщині. Про це на брифінгу в Закарпатській ОВА 10 липня повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Йдеться про Великоолександрівську громаду на Херсонщині. Там відновлюють будинки та соціальну інфраструктуру у селі Новопавлівка та селищі Велика Олександрівка.

Наразі у громадах завершили обстеження житлових секторів і комунальної інфраструктури. Відновлення потребують 505 об’єктів, 15 із них повністю зруйновані.

"Для виконання робіт у Великоолександрівську громаду відправили будівельників та техніку, котра зараз працює на об?єктах. З обласного бюджету виділили 6 млн грн для відновлення інфраструктури, 500 тисяч гривень — допомогла Чинадіївська територіальна громада", — каже перший заступник голови Закарпатської ОВА.

Мирослав Білецький додав: "Наразі голова Закарпатської ОВА Віктор Микита розглядає питання, як виділити для відновлення населених пунктів Херсонщини ще 14 мільйонів".

Загалом, за словами Білецького, для відновлення інфраструктури Великої Олександрівки потрібно близько 335 млн грн, 100 млн грн — для відновлення житлової інфраструктури.

 

10 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів