Упродовж минулої доби закарпатські патрульні виявили 4-х нетверезих водїв

Упродовж минулої доби закарпатські патрульні виявили 4-х нетверезих водїв
Чотирьох громадян, які перебували у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння, зупинили поліцейські впродовж минулої доби в Ужгороді та Мукачеві.

 

Подія трапилась в селі Минай, на Ужгородщині, близько 16-ї години. Патрулюючи вулицею Патруса Карпатського, охоронці порядку зупинили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ, порушив ПДР. Під час спілкування поліцейські помітили у 35-річного ужгородця явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому одразу запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, проте керманич від освідування відмовився. На порушника склали ряд адміністративних матеріалів за ч. 10 ст.121 (Порушення правил перевезення дітей), ч. 5 ст.126 (Повторно за рік керування транспортним засобом особою без права керування), ч. 2 ст.130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Загальна сума штрафів становить понад 75 тисяч гривень. Подібна подія сталася на вулиці Коцюбинського, в Ужгороді. Патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто Opel, теж порушив ПДР. Під час спілкування охоронці порядку помітили у 38-річного водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому одразу запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою драгера. Результат виявися позитивним — 2,45 проміле, а це у понад 12 разів більше допустимої норми.

На порушника склали ряд адміністративних матеріалів за ч. 2 ст.122 (Порушення правил проїзду перехресть, переїздів, проїзд на заборонений сигнал, тощо), ч. 5 ст.126 (Повторно за рік керування транспортним засобом особою без права керування), ч. 3 ст.130 (Вдруге протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Загальна сума штрафів становить понад 92 тисячі гривень. Інших двох нетверезих керманичів виявили на вулиці Швабській, в Ужгороді та на вулиці Пархоменка, в Мукачеві.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

12 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів