У Києві перекрили канал постачання кокаїну з Мукачева та затримали дилера з Закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві перекрили канал постачання кокаїну з Мукачева та затримали дилера з Закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)
У ході перевірки та подальшого документування факту реалізації наркотичної речовини викрили у Києві постачальника кокаїну під час чергового перевезення «товару».

 

Це - раніше судимий за вчинення злочинів проти власності, у сфері незаконного обігу наркотиків та зброї уродженець міста Мукачево.

Під час невідкладного обшуку автомобіля «Ауді», на якому пересувався наркодилер, слідчі із залученням кінологічної служби виявили та вилучили вшитий у водійське сидіння пакунок з кокаїном.

За силової підтримки спецпризначенців полку № 1 правоохоронці затримали 52-річного порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучено наркотичні речовини вагою близько одного кілограму, що за цінами «чорного» ринку становлять майже 100 тис. дол. США.

Слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах. За погодженням з прокуратурою поліцейські повідомили затриманому про підозру.

Наразі встановлюють коло співучасників фігуранта. Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Національна поліція України

 

15 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів