Рятуючи на передовій побратимів, загинув реабілітолог з Ужгорода Володимир Вудмаска (ФОТО)

Рятуючи на передовій побратимів, загинув реабілітолог з Ужгорода Володимир Вудмаска (ФОТО)
17 липня під час ворожого обстрілу, рятуючи побратимів, загинув молодий лікар-реабілітолог, чоловік, батько двох маленьких дітей, старший солдат прикордонного загону, фельдшер відділення медичного забезпечення Володимир Вудмаска.

 

Чергову страшну звістку з фронтів повідомив у соцмережі Фейсбук колега полеглого медика, лікар Олег Орос.

До початку повномасштабного вторгнення Володимир Вудмаска працював реабілітологом в обласному центі нейрохірургії Ужгорода. Однак 24 лютого 2022 року змінило його життя, як і мільйонів українців. У цей день чоловік поїхав на роботу та, дізнавшись про повномасштабне вторгнення, повернувся додому, допоміг дружині та двом маленьким дітям зробити запаси необхідних продуктів і вирушив до військкомату. У 2004-2005 роках Володимир проходив строкову службу у Держприкордонслужбі і ось уже вдруге повернувся до лав прикордонників.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, бездоганне служіння Українському народові, вірність Військовій присязі Указом Президента України старшого солдата Володимира Вудмаску нагороджено медаллю «За врятоване життя».

Співчуття рідним та близьким... Світла пам’ять Герою!

 

18 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів