В Ужгороді поліція затримала раніше судимого зловмисника, який пограбував чоловіка з інвалідністю

В Ужгороді поліція затримала раніше судимого зловмисника, який пограбував чоловіка з інвалідністю
Вчора, 20 липня, близько 15:45 до поліції зателефонував 47-річний чоловік та заявив, що на проспекті Свободи в обласному центрі його пограбував невідомий.

 

За викликом виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції. Правоохоронці опитали потерпілого та з’ясували, що незнайомець підбіг та вихопив з рук чоловіка пакет, у якому були документи та мобільний телефон. Після цього зловмисник втік у невідомому напрямку. Провівши ряд пошукових заходів співробітники кримінальної поліції оперативно встановили причетного до злочину. Ним виявився 37-річний житель Ужгородського району, який лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство.

Поліцейські затримали підозрюваного за «гарячими слідами». У нього вилучили речові докази, серед яких мобільний телефон та документи, які буде повернуто потерпілому. Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі Ужгородського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За скоєне раніше судимому грабіжнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування у справі триває.

Поліція Закарпатської області

 

21 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів