Стріляв біля АЗС: на Закарпатті поліція затримала іноземця

Стріляв біля АЗС: на Закарпатті поліція затримала іноземця
В Ужгородському районі поліцейські затримали 33-річного іноземця, який неподалік АЗС здійснив кілька пострілів у повітря та втік у невідомому напрямку.

 

Про це повідомили на сторінці Поліції у Закарпатській області.

Інцидент трапився у ніч на 24 липня у селі Холмок. Близько 23-ї години поліцейські отримали повідомлення про те, що у селі біля автозаправної станції скупчення людей та автомобілів. Звідти було чути звуки пострілів.

Поліцейські, які виїхали на місце події встановили, що між водієм автомобіля "Mazda" та групою людей виник конфлікт. У результаті — чоловік здійснив ряд пострілів у повітря та поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські орієнтували наряди на пошуки чоловіка та за декілька хвилин затримали його.

"Знайшли також і автівку, яку він залишив на узбіччі дороги. Зловмисником виявився 33-річний іноземець. В його автівці слідчі виявили пістолет, попередньо шумовий, з якого чоловік підозрюваний постріли", — йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі внесли відомості до ЄРДР з правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Також правоохоронці перевірили і людей, з якими у підозрюваного стався конфлікт. На місці події виявили 33 учасників, 5 із яких — неповнолітні.

"Жодних заборонених предметів у них та їхніх автомобілях виявлено не було. Внаслідок події ніхто не постраждав", — йдеться у повідомленні.

У справі триває досудове розслідування.

 

24 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів