На Закарпатті затримали 7 чоловіків, які намагалися пробратися через кордон

На Закарпатті затримали 7 чоловіків, які намагалися пробратися через кордон
Упродовж минулої доби ці порушники намагалися незаконно потрапити до Угорщини та Румунії. На заваді усім їм стали прикордонники Мукачівського загону.

 

Військовослужбовці відділу «Тячів» зупинили двох односельців, які приїхали з села Старовирівка, що на Харківщині. Обидва чоловіки зізналися про намір переплисти Тису, якою проходить кордон з Румунією. Про правдивість слів затриманих свідчило те, що обидва мали із собою змінний одяг, а також записи з адресами в Румунії, куди мали потрапити чоловіки. Ще одного шукача кращого життя у Румунії затримали прикордонники відділу «Хижа». Чоловік виявився 28-річним жителем міста Ужгород, він також не приховував своїх намірів щодо незаконного перетину кордону.

Крім цього, на українсько-угорській ділянці кордону прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох військовозобов’язаних. Трьох із них затримав наряд відділу «Вилок». Чоловіки приїхали на Закарпаття з міста Покров, що на Дніпропетровщині. Їх спробу незаконно потрапити в Угорщину зафіксувала фотопастка прикордонників. А житель селища Делятин, що на Івано-Франківщині, під час своєї незаконної мандрівки, за 50 метрів від кордону, натрапив на охоронців кордону відділу «Лужанка».

Усіх правопорушників доставили у прикордонні підрозділи. Після встановлення обставин справи їх притягнуть до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», – повідомили у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.

 

27 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів