Закарпаття: тестово запустили автомобілі тимчасовою переправою через Тересву

Закарпаття: тестово запустили автомобілі тимчасовою переправою через Тересву
У тестовому режимі запустили рух автомобілів тимчасовою переправою через річку Тересва. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

«Дуже швидкими темпами вдалося виконати колосальний обсяг робіт після обвалу мосту», – зазначив Мирослав Білецький.

За його словами, вже за добу рятувальники встановили важкий механізований міст довжиною 40 м, який забезпечить проїзд для екстрених служб. Рух ним здійснюватиметься в реверсному порядку.

Водночас техніка працювала над монтажем тимчасової переправи для вантажних транспортних засобів із використанням сталевих труб. Встановлювати їх у руслі річки закінчили ще пізньої ночі, зранку ж слід було конструкцію підсипати та укріпити. Ці роботи теж завершили, встановили дорожні знаки.

«Вкотре хочу подякувати всім, хто долучився: ГУ ДСНС та НП, лісівникам, місцевим органам влади, Закарпаттяобленерго, Укрзалізниці, Закарпатському лінійному виробничому управлінню магістральних газопроводів ТОВ “Оператор газотранспортної системи України”, водному господарству, фірмі ПБС, Службі місцевих автомобільних доріг та Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області», –зазначив перший заступник керівника краю.

Закарпатська ОВА

 

29 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів