Забіг виноградниками – на День Незалежності України! Приєднуйтесь!

Забіг виноградниками – на День Незалежності України! Приєднуйтесь!
Шато Чизай проводить щорічний забіг, який відбувається на винограднику Мала Гора. Chizay Wine Run – це забіг на дистанцію від 3,5 км мальовничими схилами з різкими перепадами висоти.

 

24 серпня 2023 року відбудеться Chizay Sparkling Wine Run – цього разу Винний Забіг присвячений ігристому вину Carpathian Sekt і, звісно, Україні та підтримці ЗСУ.

Онлайн-реєстрацію на забіг проводить Uzhhorod Running Club. У 2023 році будуть два варіанти дистанції: ~ 4.5 і 9 км.

Залишайте ваші заявки за посиланням внизу сторінки, і ми надішлемо інформацію про наступний забіг Chizay Wine Run.

Цікаво, що подія має передісторію у півтора століття: у 1869 році молоді берегівські вчителі, які повернулися з навчання у Будапешті, створили перше на Закарпатті спортивне товариство й влаштували перший забіг в урочищі Чизай, що згадано й у книзі про історію спорту на Закарпатті В.Федака.

Виноробня Шато Чизай вирішила відновити цю красиву традицію і розпочати нову історію спортивного свята: Chizay Wine Run!

Перший сучасний забіг пройшов 22 вересня 2019-го року. У вересні 2020-го участь уже взяли півсотні бігунів, у 2021-му році 12 вересня на старт під виноградними пагорбами вибігли 64 учасники віком від 10 до 60 років з різних куточків України та навіть різних країн світу, як-от США, Франції, Німеччини та Чехії.

Chizay Wine Run збирає і досвідчених спортсменів, і аматорів. Про особливі емоції від забігу мальовничими виноградниками кажуть усі учасники.

До слова, площа плантацій компанії на Малій Горі поблизу Берегова становить 80 га, і це дозволяє прокласти навіть маршрут півмарафону, що й плануємо у перспективі.

 

23 серпня 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів