Друзі згадують відомого артиста Кузьму Скрябіна, якому днями мало б виповнитися 55 років

Друзі згадують відомого артиста Кузьму Скрябіна, якому днями мало б виповнитися 55 років
Подробиці про Кузьму Скрябіна та спогади друзів музиканта, 55 років від дня народження якого виповнилося днями

 

Відомому співакові, композитору, письменнику і телеведучому Кузьмі Скрябіну 17 серпня мало б виповнитися 55 років, але, на жаль, він не зміг дожити до цього віку. Новини за останній час присвятили чимало статей до цієї дати. Матеріал, що вийшов на порталі МЕТА, розповідає про спогади друзів і колег співака про неймовірно талановиту людину, що залишила після себе доволі велику творчу спадщину.

Трагічні події 8-річної давності

Життя популярного музиканта раптово перервалося 8 років тому. Кузьма Скрябін пішов із життя внаслідок трагічної автокатастрофи. Багато його друзів і фанатів досі не можуть повірити, що Кузьма Скрябін більше не порадує їх своєю яскравою і талановитою творчістю. Його слова і думки ще надовго залишаться в їхній пам’яті. У день народження співака його друзі діляться спогадами про нього, а також обмінюються фотографіями, на яких зображено Андрія — так зазвичай звали співака поза межами сцени.

Спогади колег і друзів

Новини шоубізнесу від МЕТА розповідають про спогади людей, які були особисто знайомі з митцем. Зокрема Максим Козицький, який є головою Львівської ОДА, розмістив у соціальних мережах один зі знімків Скрябіна і додав до нього пост зі словами співака. У ньому йшлося про те, що, якщо навколо людини все темне і чорне — значить це сон, а завтра знову буде все добре. На думку Козицького, слова з пісень Скрябіна залишаються в пам’яті попри те, що минають роки.

Про Кузьму Скрябіна також згадував телеведучий Слава Дьомін. Він був особисто знайомий зі співаком і довго не міг повірити в його загибель. Телефон артиста він зміг видалити тільки через кілька років після того, як його не стало. Причиною цього стало повідомлення про день народження Скрябіна в одному з месенджерів.

Наталя Могилевська також розповіла, що дуже сумує за артистом і дуже часто його згадує. Андрій і Наталя були дуже хорошими друзями та разом вели кілька проєктів на телебаченні.

Деталі біографії

Справжнє прізвище композитора і співака було Кузьменко, ім’я — Андрій, а Кузьма Скрябін — псевдонім, під яким він створював і виконував свої твори. 17 серпня 1968 року Андрій народився у місті Самборі на Галичині. Над першим альбомом він почав працювати одразу після створення гурту Скрябін у 1989 році.

За час свого творчого становлення він встиг багато співпрацювати з зірками українського шоубізнесу та брав участь у декількох музичних проєктах. Найбільшу популярність гурт Кузьми Скрябіна здобув 2005 року, коли вийшов черговий альбом під назвою “Танго”. Через кілька років було записано ще одну платівку “Скрябін-20”, після чого музичний колектив вирушив у гастрольний тур містами України.

 

22 серпня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів