Круті фішки iPad 10 та iPad Air 5, якими ви не користуєтеся

Круті фішки iPad 10 та iPad Air 5, якими ви не користуєтеся
iPad – універсальний пристрій з безліччю функцій, що ідеально підходить як для навчання, так і для роботи. Розробники не втрачають можливості потішити користувачів новинками, при цьому позбавляючи їх потреби тягати із собою масивний ноутбук.

 

 

Безперечною перевагою планшета є те, що освоїти його дуже легко. Якщо ви маєте досвід використання iPhone, взаємодія з iPad не викликає труднощів, оскільки обидва пристрої мають майже однакові інтерфейси – iPadOS та iOS. Але в iPad багато інших цікавих особливостей, що роблять його більш функціональним і зручним для роботи. Розглянемо деякі цікаві фішки, які має Айпад.

Недооцінені можливості iPad 10

Найновіші версії Айпад 10, які є на сайті https://yabloki.ua/rus/ipad/ipad-10-9-2022/, мають значно більше можливостей, ніж може здатися на перший погляд. Мало хто з користувачів знає про багатозадачність і можливість одночасно працювати в кількох додатках. Одна з переваг iPad – його здатність виконувати кілька завдань одночасно. За допомогою функції слайдів (Slide Over), користувачі можуть відкривати додатки в менших вікнах над іншими додатками.

Apple Pencil – це потужний інструмент для творчості, який можна використовувати не тільки для звичайного малювання. Він підтримує різноманітні жести, такі як подвійний тап для перемикання між інструментами, подвійне торкання для виклику панелі інструментів тощо.

Планшет iPad 10 пронує гнучкі налаштування інтерфейсу для персоналізації робочого столу. Система дає змогу додавати віджети, групувати їх за призначенням і відображати на головному екрані. Це допомагає зручніше організувати завдання, швидко отримувати доступ до важливої інформації та заощаджувати час. Загалом iPad став більш потужним інструментом, що підходить для творчості і робочих завдань.

Приховані фічі iPad Air 5

У порівнянні з минулими пристроями, Айпад Еір 5 подарував багато цікавих інновацій. Більшість з них є дуже корисними у повсякденному житті. Розглянемо фішки, щоб максимально продуктивно використовувати свій iPad.

Просунуті жести на екрані

Одна з останніх версій iPad Air 5, що доступний на сайті https://yabloki.ua/rus/ipad/ipad-air-m1-2022/, має покращені жести для більш зручного користування. Спробуйте одночасні натискання кількома пальцями, розведення чотирьма пальців для виклику центру сповіщень або перемикання між додатками.

USB-C порт: можливості підключення периферійних пристроїв

Новий iPad Air 5 має USB-C порт, і це відкриває безліч можливостей для підключення периферійних пристроїв, таких як зовнішні накопичувачі, монітори, фотоапарати тощо. Актуальний універсальний роз’єм також сприяє швидшому заряджанню й передачі даних.

Розширені налаштування Face ID: покращення розпізнавання і безпеки

На iPad Air 5 є покращена версія Face ID, а це покращена швидкість розпізнавання обличчя й додаткові заходи безпеки, наприклад, можливість використання двох облич для розблокування або розблокування лише за певних умов.

Який планшет обрати?

Цей рейтинг включає моделі, випущені в період з 2020 до 2022 року.

iPad 10 – базовий пристрій 2022 року. Основна лінійка орієнтована на середньостатистичних користувачів. Свіжий дизайн і A14 Bionic виправдовують кожну витрачену копійку. Серед особливостей варто виділити фронтальну камеру 12 Мп, порт Type-C для заряджання і захист даних з використанням Touch ID.

Айпад Еір 5 покоління підійде для новачків у світі планшетів. Якщо ви не готові перейти на версію Pro, цей девайс може стати гарною альтернативою. Фірмовий чіп M1 забезпечує достатню потужність для повсякденних завдань. Пристрій також сумісний з Apple Pencil.

Айпад Air 4 покоління підходить для багатьох завдань. Важливими перевагами є компактний корпус, студійна якість звуку, наявність роз’єму Type-C, підтримка Apple Pencil та інших периферійних пристроїв, а також якісна адаптація програм.

Однак який би пристрій ви не обрали, так чи інакше отримаєте універсальний девайс, здатний повноцінно замінити лептоп.

 

01 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів