До команди амбасадорів Закарпаття увійдуть близько 30 ініціативних, активних та відомих людей. Заявки приймають до 1 грудня

До команди амбасадорів Закарпаття увійдуть близько 30 ініціативних, активних та відомих людей. Заявки приймають до 1 грудня
На Закарпатті впроваджують інститут амбасадорства. Обласна влада пропонує обрати близько 30-и відомих та впливових осіб, які займатимуться промоцією Закарпаття. Для цього створили спеціальну комісію, яка відбиратиме найкращих кандидатів.

 

Стати амбасадором можуть представники економіки, медицини, освіти, туризму, спорту, культури й інших галузей. Це можуть бути закарпатці незалежно від того, де вони мешкають зараз, а також іноземці, котрі мають зв’язок з нашим краєм.

Основне завдання – популяризувати Закарпаття на національному й міжнародному рівнях, започатковувати та розвивати нові зв’язки в різних сферах, організовувати конференції, форуми, семінари, виставки, саміти тощо.

Подати заявку кандидата можна в письмовій формі (детальніше про це тут  https://is.gd/GCNwvc) чи на порталі Допомога Закарпаття. Конкурсний відбір розпочався 23 жовтня і триватиме до 1 грудня.

Детально про ініціативу та реєстрацію кандидатів в амбасадори розповіли на брифінгу

 

27 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів