Ужгородка Вероніка Мишко з партнером Ерлом Вільямсоном стали чемпіонами світу з танців

Ужгородка Вероніка Мишко з партнером Ерлом Вільямсоном стали чемпіонами світу з танців
Зірки танцювального спорту з ужгородського клубу спортивного танцю «Грація», абсолютні чемпіони України та чемпіони Європи Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон вибороли для України «золото» на чемпіонаті світу з десяти танців WDSF World Championship 2023 Ten Dance, що відбувся 11 листопада у Португалії. Друге місце отримала пара з Польщі, третє – зі Словенії.

 

Фінал WDSF World Championship 2023 Ten Dance відбувся у місті Віла-Нова-де-Фамалікан у Португалії. Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон представляли Україну та вибороли для українців «золото» – стали чемпіонами світу. Нагадаємо, у вересні 2022 року Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон отримали 2 місце на WDSF World Ten Dance Bratislava 2022, а у листопаді 2022 року вони стали срібними призерами Чемпіонату світу з шоу WDSF World Championship Show Dance Standard Adult, який відбувся у Румунії. Свій чуттєвий і драматичний танець тоді пара присвятила Україні, вийшовши на паркет у вишиванках під пісню «Ой у лузі червона калина», пише Заголовок.

Турнірна таблиця з переможцями чемпіонату світу з 10 танців

 

Нагадаємо, пара працює разом із 2018 року, з того часу Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон принесли Україні четверте місце Чемпіонату світу (2018), бронзу Чемпіонату Європи (2019), у 2020 році – були срібними призерами Європи, а у 2021 році привезли в Ужгород золоту нагороду із Чемпіонату Європи та вибороли друге місце на Чемпіонаті світу у програмі 10 танців.

Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон

 

За рішенням Генеральної асамблеї Спортивного комітету України Вероніка Мишко визнана  «Найкращою спортсменкою 2021 року». У 2022 році пара увосьме виборола «золото» на Кубку України із танцювального у категоріях «Латина» і «Стандарт».  

Фото - Ігор Коропчак

 

12 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів